Overwinteren

Monique, Gerbrand en Ticho zijn drie jeugdvrienden van inmiddels dertig. Ze lijken in hun werk en privé-leven gestrand. Monique, met lege handen teruggekeerd uit de VS, gaat op zoek naar een woning terwijl ze bij de vereenzamende Ticho logeert. Als zij erachter komen dat Gerbrand al weken in een motel woont omdat zijn huwelijk op de klippen gelopen is, halen ze direct zijn spullen op.

In dit nieuwe nest komen ze op krachten en helpen elkaar met kritiek en genegenheid weer op de been.

Overwinteren ging in mei 2007 in premiére en was een groot succes. De voorstelling wordt daarom van 3 tot en met 16 september 2007 opnieuw gespeeld in het voormalig Volkskrantgebouw op de Wibautstraat 150 in Amsterdam.

Voor aanvang verzorgt het nieuwe restaurant 'Canvas' een saladbar met soep. Na afloop cocktails. Bij mooi weer kan dit alles genoten worden op het dakterras.

saladbar: vanaf 18:00 uur.
aanvang: 19.30
kaarten kosten 12 EURO
10 EURO voor studenten en CJP-houders

bekijk de speellijst.

regie: Marijke Schermer spel: Thomas de Bres, Kristen Denkers en Stefan Rokebrand tekst: Willem de Vlam dramaturgie: Tom Helmer concept: Tom Helmer en Willem de Vlam toneelbeeld: Teun Castelein grafische vormgeving: Debbie Mollenhagen productie en publiciteit: Helly Pollaert 

Overwinteren werd financieel ondersteund door:
    
met dank aan: Toneelgroep Dood Paard, Toneelgroep Alaska, de Theatercompagnie, Mighty Society, Erik Denkers, Urban Resort, Stadsschouwburg Amsterdam en Woningbouwvereniging het Oosten.